Butiker med skön vibe

Slå upp portarna hos Vi på hörnet. Välj stort, smått, länge, kort, cirkulärt, pionjärt, gemensamt eller ensamt genom någon av våra hyresmodeller Solo, Sambo eller Pop-In.

Våra hyresmodeller

Solobutik

Solobutik är en hyresform som passar den som har ett starkt varumärke och gärna visar upp det för omvärlden med en egen inredning och ett skyltfönster som syns och tar plats. Ni behöver ingen annan. Vi kallar det Solobutik.

Sambobutik

Sambobutik är en tillsammanslösning
som passar er som tänker att ni blir starkare med andra närliggande varumärken. Tillsammans hittar ni nya målgrupper. Kanske vill ni stanna över sommaren, eller ett helt år. Antingen har ni en partner, eller också hittar vi en åt er. Vi kallar det Sambobutik. För ni blir starkare tillsammans.

Pop in-butik

Pop-In är en explosiv booster för varumärken som vill komma närmare sina kunder, lansera nyheter, testa nya koncept eller nå nya målgrupper. Få tillgång till en flexibel och läcker butik med den bästa placeringen, digitala skärmar, displayer och mycket mer under en kortare tid. Hyr in dig en timme eller en vecka. Med din kreativitet kan det räcka hur långt som helst.

Häng med på ett hörn!

Fyll bara i formuläret

Eller kontakta Anton

Han vet allt om Vi på hörnet

Anton Drott
Uthyrare
Alecta Fastigheter

anton.drott@alecta.se
0721-476764
alectafastigheter.se

Hitta hit
Vi på hörnet
Folkungagatan/Stampgatan
411 01 Göteborg

Vi på hörnet ägs och förvaltas av Alecta Fastigheter AB