Stans
skönaste kontor

Att hitta rätt kontor för dig i Vi på hörnet är inga konstigheter. Olika hyresgäster har olika förutsättningar, behov och preferenser. Så välj stort, välj smått, välj länge, välj kort, välj om, välj själv, välj lätt, välj rätt genom någon av våra hyresmodeller. Whatever floats your boat!

Sittplats en hörnspark från Ullevi

Hos oss kan du pendla till kontoret utan meck, oavsett var i stan du bor. Vi på hörnet har fler kollektivtrafiksförbindelser än vi kan räkna, precis utanför dörren och bara en hållplats till både centralen och Svingeln. Ett skönare läge är svårt att tänka sig.

Återbruk är det nya gamla

Vi på hörnet byggs med den djupaste omsorg för miljön – från fasadrenovering ner till minsta inredningsdetalj. Resultatet är en skön miljö för öga, själ och samvete.

Utveckling och
gemenskap i Kollektivet

Ingen individ utan vi. Det är grundprincipen för vårt flexiwork Kollektivet. Här kan du utvecklas på dina egna villkor i en skön gemenskap. Sitt så länge och så stort du vill. I Kollektivet finns allt du behöver för att blomstra – som egenföretagare eller tillsammans med dina närmaste kollegor.

Mat & dryck i skön gemenskap

En morgonkopp och en macka, helkvällshäng med middag eller bara ett glas vin på hörnet? Hos oss hittar du sköna krypin för alla tidpunkter och humör.