Stans skönaste kontor

Att hitta rätt kontor för dig i Vi på hörnet – det är inga konstigheter. Olika hyresgäster har olika förutsättningar, behov och preferenser. Så välj stort, välj smått, välj länge, välj kort, välj om, välj själv, välj lätt, välj rätt genom någon 
av våra hyresmodeller. Whatever floats your boat!

Lediga kontor

Vi på Hörnet består av totalt åtta våningsplan.
I lokalväljaren nedan kan du se vilka sköna lokaler som finns kvar att hyra.

Våra hyresmodeller

Såklart!

Såklart! passar när det ska vara enkelt och gärna gå snabbt. Ni behöver en ny lokal för er verksamhet där ni vill kunna flytta in och ut lite som det behagar. Samt växa och krympa vid behov. Vi ger er nyckeln och ni flyttar in i ett av Vi på hörnets sköna inredningskoncept. Vi kallar det Såklart!

Oklart!

Oklart! är ert självklara val när ni behöver en egen lokal där ni kan stänga om er. Ni vill kunna byta till en större eller mindre. När som ni önskar. Men ni vill inte betala för mycket. Så ni delar wc och pentry med sköna grannar som ni själva bestämmer hur mycket ni vill umgås med. Vi kallar det Oklart. Sjukt oklart.

Kan själv!

Kan själv! är perfekt för er som kan och vill själva. Ni har en egen idé kring hur kontoret ska utformas och hur ert varumärke ska ta plats. Ni bestämmer och vi bygger – antingen helt enligt era minsta instruktioner eller enligt Vi på hörnets inredningskoncept Frida och Frank. Alla medarbetare kommer att känna sig som hemma.

Våra
inredningskoncept

Hitta din känsla i ditt kontor. Med Såklart! väljer du mellan de två sköna inredningskoncepten Frank och Frida. Om du går din egen väg med Kan själv! finns inga begränsningar. Låt fantasin stänka fritt som en Pollock på blanka väggar! Oavsett vad du väljer är bevarande och återbruk en röd tråd genom hela Vi på hörnet.

Inredningskoncept

Frida är alla
russin ur alla kakor

Flower power! Pop! Boheme! Disco! Optiskt och färgsprakande, glammigt och kreativt, inbjudande och utmanande. Kontraster och optiska effekter, lager på lager av glas och speglar, färgkrockar och oväntade materialmöten. Framåtblickande, uttrycksfullt och nytänkande – som en tidsresa till 70-talet.

Inredningskoncept

Frank är en cool klassiker med klass

Ett striktare val inspirerat av det arketypiska 60/70-talskontoret. Coolt och elegant, lugnt och rytmiskt, mättat och mustigt. Modernt men med avstamp från byggnadens eget formspråk. Paletten består av klassiska och gedigna material som trä, läder, klinker, ull och vävda textilier. Taktilt och elegant – självklart med inslag av färg och modiga 70-talsformer.

Häng med på ett hörn!

Fyll bara i formuläret

Eller kontakta Anton

Han vet allt om Vi på hörnet

Anton Drott
Uthyrare
Alecta Fastigheter

anton.drott@alecta.se
0721-476764
alectafastigheter.se

Hitta hit
Vi på hörnet
Folkungagatan/Stampgatan
411 01 Göteborg

Vi på hörnet ägs och förvaltas av Alecta Fastigheter AB